Vonná skla mají nové etikety

Vonná skla mají nové etikety

Anna Vodrážková

Udržitelnost nespočívá jen ve výběru materiálů. Udržitelnost je pro mě hlavně o tom, aby se věci opravdu používaly dál - a to s radostí a vědomě. Nechtěla jsem, aby nádoby ze svíček skončily někde u záložních zavařovaček, které se snad-někdy-jednou-možná na něco použijí (ale spíš ne).

Proto jsem základní kolekci Vonná skla dala nové etikety. Takové, které ničím neruší, a které si můžete či nemusíte sami dotvořit podle potřeby.

Chtěla jsem, aby nové etikety byly uživatelsky skutečně pohodlné. Aby mohly dělat trvalou radost. Znamenalo to ovšem nechat svíčkám celkem dost svobody. Z původní etikety tak zůstává jen klasická Knot Knot pečeť. Nové etikety jsou bytelnější a jednoduché. Nápisy ani fotky na ní už nejsou – vše důležité je zespodu, takže se nemůže stát, že zapomenete, jak se vaše oblíbená vůně jmenuje. 

Svíčku můžete dotvořit. Nebo si z ní později vytvořit dózu a rovnou ji snadno popsat, ať víte, jestli v ní je skořice nebo sponky do vlasů... Krok k menšímu odpadu je zde zároveň krokem k větší interakci s produktem.

 

Svíčku můžete samozřejmě nechat tak, jak je.
Byť jsem maximalista, co se týče objemu, v obsahu mi stačí velmi málo. 
 

Nemůžete se rozhodnout, kterou barvu a vůni byste doma potřebovali víc? Do konce roku vám Olibanum a Lesní skořici můžeme poslat ve zvýhodněné sadě za 700 Kč.

Těším se na fotky vašich upcyklovaných vonných skel.

Chcete dostávat další informace o novinkách a akcích jako první? Přihlaste se do newsletteru. Neposíláme je často, ale jen tehdy, kdy máme něco, o co se fakt stojí za to podělit.

Zpět na blog